Termékek Menü

Alvázvédő spray bitumenes 500ml. CRC Galva Brite

Ár:
5.820 Ft (4.583 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CRC GALVA BRITE IND 500ML
Cikkszám: CRC- CRC GALVA BRITE IND 500ML
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft

 

Hideghorgany - Fényes Alumínium fénnyel bíró, korrózióvédő fedőréteg.Ellenáll a korróziónak, a hámlásnak és a fakulásnak.

 

 

Termék szállítási információk

Leírás és Paraméterek

Egykomponensű, kiváló tapadású, cink-alumínium bevonat, mely magas szintű korrózióvédelmet nyújt. Alapját cink- és alumíniumpor, valamint különböző gyanták és adalékok adják. A kifújt készítmény egyszerre képez tartós és rugalmas korrózió elleni bevonatot, amely ráadásul frissen galvanizált, fényes külsőt ad a kezelt fémfelületnek. Ellenáll a rozsdásodásnak, fakulásnak és a lepattogzásnak. Ólom-, króm-, klórmentes, és nem tartalmaz aromás oldószereket sem. A horganyzott felületeken a CRC Galva Brite előtt javasoljuk CRC Zinc Primer (Cink Alapozó) használatát.

Jó tudni!

Általánosan elmondható, hogy a CRC annyit ad, amennyit ígér: a palackokban a vegyianyagok CO2 hajtógázzal kerülnek kiadagolásra, azaz a betöltött tartalom köbmilliméterre annyi, amennyit a palackra írnak. A versenytársakkal szemben ez további előny, hiszen a palack fejjel lefelé is jó működik, nem szökik el belőle a hajtógáz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!