Termékek Menü

Alvázvédő spray bitumenes 500ml. CRC 3-36

Ár:
3.160 Ft (2.488 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CRC 3-36 500ML
Cikkszám: CRC- CRC 3-36 500ML
Elérhetőség: 10 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Könnyű kenőolaj általános kenési feladatokhoz. Kiváló nedvesség kiszorító képességű, többcélú anyag, amely kimagasló korrózióvédelmet biztosít a zárt térben tárolt alkatrészeknek is (6 hónapig). Az enyhébb szennyeződések eltávolítására is alkalmas. 

Termék szállítási információk

Leírás és Paraméterek

Többcélú kenőanyag és rövid távú korróziógátló (zárt térben, max. 6 hónapig). Többcélú kenőanyag, penetráló olaj és korróziógátló. Taszítja és kizárja a vizet, nedvességet és párát.Vékony, szinte láthatatlan bevonatot képez a víz és az oxigén fémre káros hatása ellen. Kiváló penetrációs tulajdonságokkal rendelkezik, behatol a legkisebb repedésekbe és pórusokba.A CRC 3-36 zárt raktárakban, max. 6 hónapig tárolt fémalkatrészek, félkész-termékek korrózióvédelmére szolgál. Eltávolítja az enyhébb szennyeződéseket, alaposan és mélyen penetrál még a begyantásodott, berágódott, berozsdált fém rögzítő elemekbe is.

Jó tudni!

Általánosan elmondható, hogy a CRC annyit ad, amennyit ígér: a palackokban a vegyianyagok CO2 hajtógázzal kerülnek kiadagolásra, azaz a betöltött tartalom köbmilliméterre annyi, amennyit a palackra írnak. A versenytársakkal szemben ez további előny, hiszen a palack fejjel lefelé is jó működik, nem szökik el belőle a hajtógáz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek