Termékek Menü

Slick 50 Üzemanyag adalék 375ml.

Ár:
7.750 Ft (6.102 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 60299400
Cikkszám: Slick50 60299400
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: 1.290 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
6.590 Ft / db
3 db felett
6.200 Ft / db
4 db felett
5.820 Ft / db

Slick 50 Fuel System Treatment 

  • Tisztítja a szelepeket.
  • Károsanyag kibocsájtást csökkenti.
  • Csendesebb alapjárat egyenletes motor működés.
  • Üzemanyag takarékosság! 

        Pár héten belül újra készleten!!!

      

Termék szállítási információk

Leírás és Paraméterek

1978 óta az autósok a Slick 50 ® kiváló technológiájára támaszkodva  védik járművük létfontosságú alkatrészeit a súrlódástól és a kopástól, így el tudják érni azt a teljesítményt, amelyre vágynak ma és az úton is. A motor kezeléseitől az üzemanyag-rendszer tisztítóin át a sebességváltó kezeléséig a Slick 50® termékek kiváló kémiai összetételűek, hogy biztosítsák a kritikus rendszerek tisztítását, védelmét és optimalizálását.

A Slick 50 Fuel System Treatment alkalmas benzin- és dízelmotorokhoz.

Az üzemanyag-rendszerek lerakódásai lassan növekvő problémát jelenthetnek a járművek számára. A szívószelep és más üzemanyag-rendszer lerakódások csökkent teljesítményhez és teljesítményhez, rossz üzemanyag-takarékossághoz, megnövekedett károsanyag-kibocsátáshoz, lassuláshoz, elakadáshoz és rossz vezethetőséghez vezethetnek. A Slick 50 üzemanyag adalék rendszer biztosítja, hogy az egész üzemanyag-rendszer tiszta legyen a lerakódásoktól, és elősegíti a teljesítmény visszaállítását a legnagyobb potenciálban, ami gördülékenyebb, gazdaságosabb rendszert eredményez.

Ez az üzemanyag-rendszer tisztító teljes, minden az egyben kezelést biztosít az üzemanyag-rendszer számára. Ez megtisztítja az egész rendszert annak biztosítása érdekében, hogy az injektorokat, szelepeket és dugattyúkat a legjobb teljesítmény érdekében kezeljék és megtisztítsák.

Slick 50 üzemanyag-rendszer kezelése:

  • Eltávolítja a lerakódásokat és megtisztítja a teljes üzemanyag-rendszert, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, és megakadályozza a jövőbeni felhalmozódást is.
  • Segít csökkenteni a károsanyag-kibocsátást és fenntartani az optimális teljesítményt, az üzemanyag-takarékosságot és a jármű zavartalan működését.
  • Jobb vezethetőséget biztosít: kevesebb a habozás a gyorsításban, simább az alapjárat, csökkenti a kopogást.
  • Véd a súrlódás ellen.

Utasítás:  Ha az üzemanyagtartály majdnem üres, öntse a tartály teljes tartalmát a tartályba. Tankoljon akár 60 liter üzemanyagot. Ismételje meg az alkalmazást 5000 mérföldenként (5000 km).

Ez a termék akkor a leghatékonyabb, ha közvetlenül az üzemanyagtartályba önti feltöltés előtt, hogy az üzemanyag-kezelés és az üzemanyag közötti legjobb arányt elérjék. Ez azt is biztosítja, hogy az optimális idő alatt képes legyen a rendszeren keresztül dolgozni. Ha azonban kevesebb, mint egy teljes tartály üzemanyaghoz használja, akkor sincs káros hatása.

Kiszerelés 375ml
Használat 60l 1 flakon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Alternatív termékek