Termékek Menü

Textar - 98200111601 - Féktárcsa első

Ár:
14.630 Ft (11.520 Ft + ÁFA)
Cikkszám: Textar-98200111601
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft
Gyári minőség! Elsőtengely, belső hűtésű. Csak szett ( 2db ) rendelhető. Az ár 1/db!!! Átmérő: 283mm, Vastagság: 26mm ( minimális vastagság: 24mm ) Magasság: 34,2mm, Lyukszám: 4, "bevonatolt" ; Citroen; Peugeot

Termék szállítási információk

Leírás és Paraméterek

Gyári minőség! Elsőtengely, belső hűtésű. Csak szett ( 2db ) rendelhető. Az ár 1/db!!!

Átmérő: 283 mm

Vastagság: 26 mm ( minimális vastagság: 24 mm )

Magasság: 34,2 mm

Lyukszám: 4

"bevonatolt"  

Citroen; Peugeot

 

Textar

A Textar márka 1913 óta világszerte a személygépkocsi és haszongépjármű gyártók vezető gyári fékbetét beszállítója. A világ egyik legnagyobb fékalkatrész előállítójaként munkaadója 4400 munkatársának a világ 10 országának 15 üzemében.

A Textar világvezető a fékberendezés és a fékalkatrész gyártás területén. Számos autógyártó és autóalkatrész beszállító cég – a legnagyobbak közül – megbízik a termékeiben, és hosszú ideje tőlük szerzik be a szükséges fékberendezéseket és alkatrészeket.
A Textar fékbetétek több mint 160 különböző receptúra alapján készülnek, melyek részben több mint 20 egymástól eltérő összetevőből állnak. Ezeket mind speciálisan a különböző járművek eltérő fékberendezéséhez, motorteljesítményéhez, terheléséhez és fékkarakterisztikájához hangolták. A TMD jóval magasabb vizsgálati szabványt követel meg, mint a pótalkatrészpiac részére szóló fékbetét-jóváhagyási EU-s irányelv az ECE R90. Az egyedülálló szabadalmaztatott eljárások biztosítják az első beépítésnél jóváhagyott gyártási folyamatokkal együtt azt a termékpalettát, amely páratlan a nemzetközi pótalkatrész piacon.

A Textar nem pusztán meg akar felelni a kor kihívásainak, hanem folyamatos innovációval és fejlesztéssel igyekszik a versenytársai fölé emelkedni! A Textar azért dolgozik, mert a csúcstechnikára nem csak napjainkban, hanem a jövőben is szükségünk lesz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!