Termékek Menü

Klímatisztító bomba citromos 100ml. Caramba

Ár:
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: CRB6310010
Cikkszám: Caramba-CRB6310010
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft

CARAMBA Klíma tisztító és fertőtlenítő a klímarendszert gyrosan és egyszerűen fertőtleníti, szagtalanítja. Citrom illatú. Baktériumok és mikroorganizmusok ellen kifejlesztve, alkalmazásával elkerülhetők a légzőszervi megbetegedések és allergiás reakciók

Leírás és Paraméterek

A légkondicionáló rendszer szállítja a jármű belső friss és tiszta levegőjét, de a valóságban ez nem mindig van így. Mivel nagyon gyakran a légkondicionáló rendszer melegágya a baktériumoknak és  a gombáknak. A kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek. A könnyező szem, kötőhártya, vagy a megfázás az eredménye, hogy a baktériumok „élnek” a légkondicionáló berendezésben. Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre. A helytelen klíma használat során, ha a kiáramló hideg levegőt közvetlenül a fejre vagy mellkasra irányítjuk, könnyen kialakulhat a megfázás vagy tüdőgyulladás, előfordulhat még nyakfájás, nyakmerevség is. A légáramba kerülő mikroorganizmusok nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, hörghurutot és más légúti betegségeket is előidézhetnek.

Ezért ajánlatos a  rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítás. A termék használatának legfőbb előnyei:

  •  Használata  egyszerű.
  •  Nem igényel szaktudást.
  •  A klímatisztítás bárhol, bármikor elvégezhető.
  •  Hosszan tartó, kellemes és friss illatot biztosít.

 

Használata:

  • Kapcsolja ki a klíma berendezést, és állítsa belső keringetésre a szellőző rendszert!
  • Kapcsolja a ventilátor fordulatszámát a maximálisra!
  • Helyezze el az utastérben a flakont és nyomja meg a flakonon a porlasztófejet, majd 15 percig várjon, amíg a folyamat lezajlik!
  • Ezután szellőztesse ki az utasteret!

Hatékonyabb, mint a műanyag csöves megoldások, mert ezzel a megoldással az egész levegőztető rendszer tisztítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!