Termékek Menü

Klímatisztító bomba teafaolajjal 100ml. AM

Ár:
1.660 Ft (1.307 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 010/559
Cikkszám: AM-010/559
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Használata egyszerű. Aktív hatóanyagot tartalmaz a gépjármű légkondicionáló rendszerében található, különböző fertőzéseinek megelőzésére, eltávolítására. Valódi teafaolajat tartalmaz! Nagy hatásfokkal rendelkező alkohol bázis, eredeti teafa olajjal. 

Leírás és Paraméterek

Régóta ismeretes a teafaolaj gombaölő tulajdonsága. Az illóolaj elpusztítja a kórokozókat. Az ausztráliai teafa olaj négyszer-ötször olyan erős, mint a szokványos háztartási fertőtlenítők. Ezt tartják az ember által ismert legerősebb fertőtlenítőnek. Mégis 100%-ig lebomlik biológiailag és környezetbarát. A teafaolaj széleskörű alkalmazása az olaj két egymással szorosan összefüggő tulajdonságán alapul: 
A teafaolaj elpusztítja a betegséget terjesztő mikroorganizmusokat, a baktériumokat és a gombát. 
Az teafaolaj fenti hatásával egyidejűleg pozitívan befolyásolja az ember immunrendszerét, azaz a szervezet védekező képességét az egészséget fenyegető kórokozókkal szemben. 

A légkondicionáló rendszer szállítja a jármű belső friss és tiszta levegőjét, de a valóságban ez nem mindig van így. Mivel nagyon gyakran a légkondicionáló rendszer melegágya a baktériumoknak és  a gombáknak. A kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek. A könnyező szem, kötőhártya, vagy a megfázás az eredménye, hogy a baktériumok „élnek” a légkondicionáló berendezésben. Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre. A helytelen klíma használat során, ha a kiáramló hideg levegőt közvetlenül a fejre vagy mellkasra irányítjuk, könnyen kialakulhat a megfázás vagy tüdőgyulladás, előfordulhat még nyakfájás, nyakmerevség is. A légáramba kerülő mikroorganizmusok nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, hörghurutot és más légúti betegségeket is előidézhetnek.

Ezért ajánlatos a  rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítás. A termék használatának legfőbb előnyei:

  •  Használata  egyszerű.
  •  Nem igényel szaktudást.
  •  A klímatisztítás bárhol, bármikor elvégezhető.
  •  Hosszan tartó, kellemes és friss illatot biztosít.

Használata:

  • Kapcsolja ki a klíma berendezést, és állítsa belső keringetésre a szellőző rendszert!
  • Kapcsolja a ventilátor fordulatszámát a maximálisra!
  • Helyezze el az utastérben a flakont és nyomja meg a flakonon a porlasztófejet, majd 15 percig várjon, amíg a folyamat lezajlik!
  • Ezután szellőztesse ki az utasteret!

Hatékonyabb, mint a műanyag csöves megoldások, mert ezzel a megoldással az egész levegőztető rendszer tisztítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!