Termékek Menü

Klímatisztító spray 300ml. Moje Auto

Ár:
2.250 Ft (1.772 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 19-035
Cikkszám: Moje Auto-010/800
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Kiváló antibakteriális hatású, csúcsminőségű termék. Hatékonyan tisztítja a gépjárművek légkondicionáló rendszerét. Elpusztítja a gombákat, baktériumokat, frissíti a levegőt és hosszú távú védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. Tartósan megakadályozza a baktériumok és gombák újraképződését.

Leírás és Paraméterek

A légkondicionáló rendszer szállítja a jármű belső friss és tiszta levegőjét, de a valóságban ez nem mindig van így. Mivel nagyon gyakran a légkondicionáló rendszer melegágya a baktériumoknak és  a gombáknak. A kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek. A könnyező szem, kötőhártya, vagy a megfázás az eredménye, hogy a baktériumok „élnek” a légkondicionáló berendezésben. Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre. A helytelen klíma használat során, ha a kiáramló hideg levegőt közvetlenül a fejre vagy mellkasra irányítjuk, könnyen kialakulhat a megfázás vagy tüdőgyulladás, előfordulhat még nyakfájás, nyakmerevség is. A légáramba kerülő mikroorganizmusok nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, hörghurutot és más légúti betegségeket is előidézhetnek.

Ezért ajánlatos a  rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítás. 


Használati utasítás: 

  • Használat előtt felrázandó!
  • A tisztítás alatt kapcsoljuk ki a légkondicionálót.
  • Állítsuk belső keringtetésre a rendszert.
  • Távolítsuk el a pollenszűrőt, esetleg más szűrőberendezéseket, majd a szondát a lehető legmélyebbre benyomva, a pollenszűrő helyén fújjuk tele a légcsatornákat az aktív habbal.
  • A maradék habot a légbeömlő nyílásokon egyenletesen fújjuk be, és hagyjuk 15 percig hatni.
  • 15 perc után engedjük le az ablakokat és teljes kapacitással indítsuk el a klímát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!