Termékek Menü

Klímatisztító spray 500ml. Motip 090508

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 090508
Cikkszám: Motip-010/464
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szállítási díj: 1.290 Ft
Autó és otthoni klímák tisztítására alkalmas klímatisztító készítmény. Friss, kellemes illatot biztosít, valamint optimalizálja a légkondicionáló működését és megakadályozza a meghibásodást.

Leírás és Paraméterek

A légkondicionáló rendszer szállítja a jármű belső friss és tiszta levegőjét, de a valóságban ez nem mindig van így. Mivel nagyon gyakran a légkondicionáló rendszer melegágya a baktériumoknak és  a gombáknak. A kellemetlen szagot a meleg, nedves közegben megtelepedett gombák és baktériumok okozzák, amik akár súlyosabb betegségek forrásai is lehetnek. A könnyező szem, kötőhártya, vagy a megfázás az eredménye, hogy a baktériumok „élnek” a légkondicionáló berendezésben. Az élettelen baktériumok és gombák, illetve azok anyagcsere maradványai ugyanis veszélyt jelentenek az egészségre. A helytelen klíma használat során, ha a kiáramló hideg levegőt közvetlenül a fejre vagy mellkasra irányítjuk, könnyen kialakulhat a megfázás vagy tüdőgyulladás, előfordulhat még nyakfájás, nyakmerevség is. A légáramba kerülő mikroorganizmusok nyálkahártya irritációt, fáradékonyságot, fejfájást, hörghurutot és más légúti betegségeket is előidézhetnek.

Ezért ajánlatos a  rendszeres, legalább minden évben egyszer elvégzett klímatisztítás. 

Használata:

  • Alkalmazás előtt állítsa le a motort és az elektromos berendezéseket.
  • Ha van pollenszűrő, akkor előbb azt el kell távolítani, és ahol a külső levegőt szívja a belső szellőző ventilátor, azon a nyíláson a klíma tisztító spray szórócsövét be kell vezetni és befújni.
  • Alkalmazás után fél óráig hagyja kikapcsolva a motort és az elektromos berendezéseket. 
  • Ez alatt az idő alatt a hab összeesik és folyadék formájában elhagyja a rendszert a kivezető nyíláson át a kondenzvízzel együtt.
  • Utána be kell indítani a szellőző rendszert és 10 percig járatni, üres utas térrel!
  • Ajánlatos a pollenszűrőt is cserélni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!